23 september 2024

Vier oudjaar met een personeelsmagazine

Met een personeelsmagazine stel je je medewerkers centraal. Het einde van het jaar is een mooi moment om een personeelsmagazine te verspreiden. Een personeelsmagazine informeert en zorgt voor interactie. Je kunt terugblikken, vooruitblikken en successen vieren. Daarmee is het een aantrekkelijk communicatiemiddel, waarmee je in één klap al je medewerkers kunt bereiken.

De meeste werkgevers weten het: goede, interne communicatie is belangrijk om de werkrelaties in stand te houden. Goede communicatie draagt bij aan de motivatie van de collega’s en  verhoogt de productiviteit. Om collega’s te binden aan je bedrijf én de verschillende teams is een gedrukt personeelsmagazine een slim communicatiemiddel. Extra leuk is het om dit te laten verschijnen met oudjaar. Je kunt het bijvoorbeeld verspreiden tijdens een kerstborrel of met de kerst of nieuwjaarspost bij de medewerkers thuis laten bezorgen.

Neem de tijd
Een personeelsmagazine kost tijd. Begin daarom op tijd! Graag delen we enkele tips:
1. Begin met het bepalen van het doel van je personeelsmagazine. Wil je de betrokkenheid van je medewerkers vergroten door relevante en actuele informatie van de organisatie en het werkveld te delen. Of wil je met het personeelsmagazine terugblikken en vooruitkijken?
2. Een breed gedragen personeelsmagazine maak je samen. Het is daarom verstandig om anderen te betrekken. Stel bijvoorbeeld een redactie samen, organiseer redactievergaderingen en brainstorm met elkaar over de opzet en inhoud. Zijn er hobbyfotografen aanwezig in je bedrijf? Schakel ze in!
3. Doe inspiratie op bij anderen.  Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Blader eens andere personeelsmagazines door. Wat spreekt je aan en wat wil je graag terug zien in jouw personeelsmagazine? Zo krijgt je personeelsmagazine langzaam vorm.

Verspreiden
Wil je het personeelsmagazine thuis laten bezorgen? Dan kan dat eenvoudig via de direct mail module op ons platform. Daarvoor hebben wij vanzelfsprekend een actueel adressenbestand nodig. En de rest regelen wij voor je!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com