11 oktober 2024

Versterk digitale marketing met traditioneel drukwerk

Wie denkt dat traditioneel drukwerk en digitale marketing elkaar uitsluiten, vergist zich. Deze marketinginstrumenten kunnen elkaar juist perfect aanvullen. Zo zet je als ondernemer het beste van twee werelden in! Door folders te combineren met een doordachte online strategie, kun je je bereik vergroten en spreek je een breder publiek aan.

Een heel eenvoudige manier om print met digitaal te verbinden, is het vermelden van je website op je flyer, folder en andere gedrukte middelen die je in huis hebt. Dat vinden we inmiddels heel normaal! Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan het gebruik van QR-codes op je flyers of folders. Door een QR-code af te drukken, kunnen ontvangers eenvoudig toegang krijgen tot aanvullende informatie, aanbiedingen of acties op jouw website. Dit versterkt niet alleen de effectiviteit van de flyer of folder, maar moedigt ook de interactie aan tussen jou en de ontvanger.

Effectiviteit meten
Een ander voordeel hiervan is dat je de effectiviteit van je flyer eenvoudiger kan worden gemaakt door digitale technologieën te integreren. Zo kun je kortingscodes op je flyers plaatsen, die je klanten online kunnen inwisselen. Zo kun je kan het succes van een flyermarketingcampagne eenvoudig analyseren en waar nodig bijsturen.

Waar wacht je op?
Aan de slag! Door flyers te combineren met de digitale wereld, profiteer je van het beste van twee werelden. Profiteren? Jazeker! Deze combinatie leidt tot een groter bereik en meer conversie. Kies dus voor traditionele printmedia als onderdeel van jouw marketingstrategie!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com