1 augustus 2024

Verbind de Olympische Spelen met je direct mail

De Olympische Spelen zijn weer begonnen! Ook dit keer doen weer tal van Nederlandse sporters mee. Er is veel belangstelling voor de Olympische Spelen. Sportevenementen lenen zich goed om je bedrijf op de kaart te zetten. Een mooi moment dus om op in te haken met je direct mail. We trappen gelijk voor je af met enkele leuke ideeën.

Natuurlijk zijn het niet al­leen sport­win­kels die kun­nen profiteren van de Olym­pi­sche Spe­len. Het internationale sporteve­ne­ment gaat over het steu­nen van je fa­vo­rie­te at­le­ten en de ver­te­gen­woor­di­gers van je land, maar het verbindt ook mensen in hun nationale trots. Bied bijvoorbeeld pro­duc­ten aan in de kleu­ren rood-wit-blauw en oran­je.

1. Winstpakkers
Kor­tin­gen en aan­bie­din­gen zijn een goede manier om klan­ten te trekken. Je kunt de link met de Olympische Spelen leggen met sportieve kwinkslagen zoals ‘winstpakkers’, ‘kam­pi­oen­schaps­aan­bie­din­gen’ of ‘re­cord­la­ge prij­zen’. Natuurlijk vergeet je niet om de woor­den ‘Olym­pisch’ en enkele verwijzingen naar sport te gebruiken in je direct mail.

2. Medaillekorting
Je kunt je direct mail ook gebruiken om een medaillekorting aan te bieden. Bijvoorbeeld: hoe meer gouden medailles Nederland wint, hoe meer korting de klant krijgt. Natuurlijk houd je de medaillestand dan nauwkeurig in je winkel bij (extra beleving op de winkelvloer!) en ontwerp je de direct mail zo dat klanten ook daar de Nederlandse medailles (en daarmee hun korting) kunnen bijhouden!

3. Winacties
Je kunt je direct mail ook koppelen aan een winactie. Verloot bijvoorbeeld een sportieve prijs onder alle klanten in een bepaalde periode. Denk aan een fiets, abonnement voor een sportschool of een trainingspak (natuurlijk mét de naam van jouw bedrijf).

Direct mail wérkt! Post op de deurmat valt op en nodigt uit om geopend te worden. Met een direct mail kun je een beleving overbrengen die helemaal past bij jouw bedrijf en/of het product dat je aanbiedt. De Olympische Spelen vormen een mooi evenement om kansrijk op in te haken!

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com