7 oktober 2024

Traditionele reclame is persoonlijk en effectief

Wie tegenwoordig reclame wilt maken, denkt al snel aan internet en social media. Vergis je echter niet, traditionele marketingmiddelen zijn nog steeds effectief. Neem bijvoorbeeld de flyer. Onderzoek wijst uit dat je met het doelgericht verspreiden van kleine oplages flyers uitstekend kunt bouwen aan je naamsbekendheid. Ook kun je er potentiële klanten mee bereiken.

Met een kleine oplage flyers kun je je focussen op een specifieke doelgroep en/of locaties. Op die manier kun je reclameboodschap efficiënt en effectief overbrengen. Dit leidt tot een hogere conversieratio. Met andere woorden meer mensen komen naar aanleiding van je flyer in actie. Onderzoek wijst uit dat 78% van de mensen die een flyer ontvangen deze ook echt leest. Bijna een kwart van hen (23%) komt ook daadwerkelijk in actie naar aanleiding van de informatie op de flyer. Dit onderstreept aan dat het verspreiden van flyers nog steeds een krachtig middel is om potentiële klanten te informeren, te interesseren en aan te zetten tot actie.

Persoonlijk en tastbaar
Flyers zijn succesvol omdat ze persoonlijk en tastbaar zijn. Dit in tegenstelling tot social media berichten en e-mails, die vaak onpersoonlijk en vluchtig aanvoelen. Met een flyer kun je echt letterlijk een blijvende indruk achterlaten bij de ontvanger. Bovendien kunnen flyers gemakkelijk worden meegenomen, gedeeld en bewaard. Daarmee is de kans nog groter dat jouw boodschap blijft hangen, wordt verspreid en precies de juiste doelgroep -jouw doelgroep – bereikt.

Doelgroep bereiken
Op ons platform bieden we je volop mogelijkheden om kleine oplages te verspreiden. Kies jouw doelgroep of het verspreidingsgebied en we gaan direct voor je aan de slag.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com