19 augustus 2024

Tip: Koppel een prijsvraag aan je folder

Je kent ze vast, de mensen die bij het openslaan van de ochtendkrant eerst de kruiswoordpuzzel maken. Andere bewaren de tijdschriften met Zweedse puzzels of cryptogrammen om daarmee aan de slag te gaan. Met ‘denksport’ trigger je een groot aantal mensen, zéker als je daaraan een (kleine) prijs koppelt. Slim om zo’n puzzel standaard in je folder op te nemen. Aandacht gegarandeerd!

Een folder wordt gemiddeld 17 minuten gelezen, maar met een kruiswoordpuzzel, cryptogram, Zweedse puzzel of rebus verhoog je de tijdsduur van deze exclusieve aandacht aanzienlijk. Interessant! Je folder blijft langer bewaard en wordt beter bekeken. Voeg daar het gegeven bij dat folders aanzetten tot actie en je weet zeker dat je hiermee een rendabele folder verspreid. Helemaal als je er ook nog een prijs aan verbindt!

Opbouw van klant database

Nederlanders staan erom bekend dat ze dol zijn op kortingen, aanbiedingen en winacties. Sterker nog, veel Nederlanders (43%) zijn bereid persoonlijke gegevens te delen om iets te kunnen winnen, zoals geboortedatum, e-mailadres (61%), naam (49%), en achternaam (38%). Behalve dat je met de kruiswoordpuzzel of rebus meer aandacht krijgt voor je folder, bouw je hiermee ook een interessante database op met klantgegevens.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com