7 oktober 2024

Nieuw op Verspreiden.com: boek je advertentie in iedere huis-aan-huiskrant van Nederland

Eén advertentie boeken voor in iedere krant die je maar wenst? Ons platform voor verspreiding en direct mail maakt het vanaf nu ook mogelijk. Dat is handig! Via onze slimme module heb je met één muisklik direct advertentieruimte gereserveerd in elke krant van Nederland.

Ben je landelijk actief, maar zoek je een grote dekking in elk lokaal afzetgebied? Dan is een advertentie in de plaatselijke huis-aan-huis krant een slimme keuze. Zowel informatieve als actiematige advertenties werken goed in huis-aan-huisbladen. Bovendien is deze vorm van reclame goed betaalbaar. Wij maken het nu mogelijk om direct zichtbaar te zijn in elke huis-aan-huiskrant die ons land rijk is. De praktische module op onze website loodst je stap voor stap door het bestelproces.

Landelijk bereik
Kranten en magazines zijn nog steeds populair. Ruim 90% van de Nederlanders leest een gratis huis-aan-huisblad en 62% zelfs elke week. Bovendien, zelfs mensen met een Nee/Ja-sticker op de brievenbus worden bereikt met een huis-aan-huisblad. Bijna een kwart van hen leest deze gratis krant graag! Met deze cijfers in je achterhoofd is een advertentie in een lokale huis-aan-huiskrant dus een slimme keuze, juist óók als je landelijk actief bent. Wij maken die keuze nu extra eenvoudig!

Ontwikkeling
Op dit moment kun je bijna alle huis-aan-huiskranten van Nederland vinden in onze nieuwe online advertentiemodule. Op termijn is het ook mogelijk om advertenties te reserveren in dagbladen en magazines. Uiteraard brengen we je dan weer op de hoogte!

 

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com