2 oktober 2024

Met onze nieuwe API verbinden we ons graag aan jou!

Bij Verspreiden.com zijn we druk in de weer het ontwikkelen van een Application Programming Interface. Daarmee maken we het voor andere bedrijven, zoals online drukwerk aanbieders en marketing- en brandplatforms nóg makkelijker om van onze diensten gebruik te maken. Interesse? Dan horen we nu alvast graag van je!

Verspreiden is hét platform voor verspreiding én direct mail. Dit doen we voor particulieren, overheden, bedrijven en andere organisaties. Ook doen veel reclamebureaus en marketingbureaus een beroep op ons, evenals online aanbieders van drukwerk en marketing- en brandplatforms. Voor deze laatste groep bedrijven is deze API interessant. Zij kunnen hiermee onze diensten integreren in hun online omgeving of portal, waardoor ze huis-aan-huis verspreiding en direct mail nog sneller en makkelijker kunnen aanbieden aan hun klanten. Gebruiksgemak voor jezelf, én je opdrachtgevers.

Toegevoegde waarde met Direct-Mail en Huis-aan-huis
Onze API is zo ingericht dat je in korte tijd een eigen huis-aan-huismodule of Direct-Mail module kunt integreren in je online omgeving. Of dat nu een drukwerk webshop is, of een (besloten) marketing of brandportal. Uiteraard heb je de mogelijkheid om de module te stylen naar je eigen huisstijl zodat hij naadloos past binnen iedere online omgeving. Het is uiteraard ook mogelijk om alleen de Direct-Mail module of alleen de huis-aan-huismodule in te zetten in jouw omgeving. Naast de eenvoudige implementatie is de API ook nog eens compleet ingericht, tot en met de orderafhandeling aan toe. Met weinig werk genereer je dus eenvoudig een nieuwe toegevoegde waarde in je platform voor jouw gebruikers.

Meer weten?
Op dit moment is de API in ontwikkeling. Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw online omgeving uit te breiden met onze API? Laat het ons weten. We leggen graag de mogelijkheden alvast aan je uit. Zodra de API’s beschikbaar zijn zullen we daarover uiteraard weer een update geven.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com