5 september 2024

Kerst? Jazeker, plannen maken, begint nu!

Wil je voor de Kerstdagen met een direct mail je klanten bereiken? Start dan nu alvast met het maken van plannen. Bij het maken van een goede direct mail komt best veel kijken. Zéker als je een direct mail wilt maken die succesvol is. Planmatig werken is het sleutelwoord. En tijdig beginnen.

Het is belangrijk dat je vooraf duidelijk bepaalt wat je met je direct mail wilt bereiken. Nieuwe klanten werven? Upsell of cross-sell aan bestaande klanten? De loyaliteit en het merkgevoel versterken? Misschien wil je eerst goed weten wie eigenlijk jouw doelgroep vormen? Dan kun je via ons platform een gratis doelgroepverkenning laten uitvoeren. Een goede adressenlijst is namelijk een must om een succesvolle direct mail campagne uit te rollen.

Start met een goede briefing
Maak een planning, formuleer je doelstelling, selecteer de juiste adressen én vooral: bepaal de inhoud. Zorg dat je in een vroeg stadium alle betrokken medewerkers benadert, zodat je er samen een succes van kunt maken! Qua planning is de ‘op de matdatum’ bepalend. Van die datum kun je eenvoudig terugrekenen en alle stappen inplannen. Briefing, begroting, creatie, opmaak, drukken, personaliseren en dan natuurlijk eenvoudig laten verspreiden via ons platform.

Wat is je aanbod
Juist door tijdig te beginnen, heb je alle tijd om goed na te denken over een aantrekkelijke kerst-aanbieding. Een tijdelijke kerstkorting of een gratis attentie voor de kerstdagen. Eventueel kun je je leverancier(s) benaderen en vragen of zij meedoen. Vanzelfsprekend kost elk facet van je direct mail tijd. De aanbiedingen, de teksten, de foto’s en lay-out. Start daarom, zodat je zonder stress je kerst direct mail kunt voorbereiden.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com