9 augustus 2024

Gebruik de Whize segmenten bij je direct mail

Een direct mail verstuur je natuurlijk het liefst zo gericht mogelijk. M.a.w. precies in de brievenbus van jouw doelgroep. En dus niet in de brievenbus van mensen die naar alle waarschijnlijk toch niet voor jouw product of dienst zullen kiezen. Wij werken daarvoor met de Whize huishouden  segmentatie. Wil je weten hoe goed dat werkt? Test het dan gratis voor je eigen woonadres.

De Whize segmentatie identificeert en classificeert alle ruim 8 miljoen huishoudens in Nederland. Daarvoor worden de huishoudens gesegmenteerd in 59 subsegmenten, die zijn samengevoegd in 11 segmenten. Dit schetst een duidelijk beeld van de Nederlandse consumenten voor wat betreft hun sociodemografie, levensstijl, cultuur en (koop)gedrag.

Heel gericht huishoudens bereiken
Natuurlijk ben je als ondernemer altijd op zoek naar nieuwe klanten. Met de Whize segmentatie helpen wij je daarbij. Door te werken met slimme segmentatie kun je heel gericht huishoudens bereiken in Nederland. Huishoudens, die perfect aansluiten op jouw doelgroep. Voorbeelden? Het segment ‘Gewoon Gemiddeld’ staat midden in het leven, heeft kinderen en bezit een rijtjeshuis. En het segment ‘Landelijke Vrijheid’ beschrijft de doelgroep plattelandsmensen, die genieten van het rustige buitenleven.

Starten met Whize?
Wil je gelijk aan de slag met het selecteren van een Whize doelgroep in jouw verzorgingsgebied? Dat kan in onze direct-mail module. Direct al bij stap 1 kun je een particulier adressenbestand samenstellen. De resultaten in de Whize segmentatie zijn 100% privacy vriendelijk verzameld, onder andere uit openbare bronnen.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com