16 oktober 2024

Eén huis-aan-huis krant voor Heerjansdam

Jarenlang was De Schakel dé huis-aan-huiskrant van Heerjansdam, ook toen het dorp deel ging uit maken van de gemeente Zwijndrecht. Toch heeft de uitgever besloten de huis-aan-huis verspreiding van deze krant te stoppen. Dit vanuit de gedachte: één gemeente, één krant. Dit betekent dat voortaan alleen nog weekblad De Brug Zwijndrecht huis-aan-huis zal worden verspreid. De titel De Schakel blijft nog wel bestaan. In een beperkte oplage is deze nog wekelijks verkrijgbaar bij de lokale supermarkt in Heerjansdam.

Voor ondernemers die gebruikmaakten van De Schakel voor het plaatsen van advertenties en het lokaal verspreiden van folders, blijven er genoeg mogelijkheden over om de lokale klanten te bereiken in Heerjansdam. Zo is het vanzelfsprekend mogelijk om te adverteren in De Brug Zwijndrecht. Een andere, interessante manier om in contact te blijven met de lokale markt is geadresseerde verspreiding van direct mail.

Geadresseerde verspreiding
Geadresseerde verspreiding van direct mail is zeer effectief, ook in Heerjansdam. Logisch, deze reclamepost wordt gericht geadresseerd en valt direct in de brievenbus. Aandacht gegarandeerd! De verspreiding kan zo geregeld worden dat het reclamedrukwerk uitsluitend in Heerjansdam wordt verspreid. Vanzelfsprekend is ook een andere manier van segmenteren mogelijk. Wie zijn of haar doelgroep rechtstreeks wil bereiken, kan via ons platform daarvoor relevante adressen kopen, natuurlijk conform alle privacy wet- en regelgeving.

Verspreiden.com is hét platform voor jouw verspreiding en advertenties in Heerjansdam en de gemeente Zwijndrecht.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com