16 september 2024

Doe een pasje bij je direct mail

Een hogere conversie en makkelijker meetbaar: als je een pasje toevoegt aan je direct mail sla je twee vliegen in één klap. Zo’n kartonnen of plastic pasje kun je voorzien van een QR-code, kortingspercentage of een kraslaag. Natuurlijk staat ook op het pasje tot wanneer deze geldig is. Zo ervaart de ontvanger direct iets van waarde te hebben ontvangen.

Direct mail is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken. Met een pasje bij je direct mail, maak je de direct mail nog aantrekkelijker voor de ontvanger. Reken maar dat de attentiewaarde hiermee versterkt wordt. Bovendien triggert het pasje de lezer om snel in actie te komen. Aantrekkelijk van zo’n pasje is verder dat de ontvanger het bewaart of doorgeeft aan iemand anders. Als dat gebeurt kom je door middel van je pasje ook nog eens bij nieuwe klanten in beeld.

Meetbaar
Een pasje kun je vergelijken met een korting of aanbieding. Maar juist doordat je het tastbaar maakt met een pasje, gaat de aanbieding nog meer leven. Dit zorgt dan ook voor een hogere conversie, die bovendien goed meetbaar is, zéker als je QR of barcode toevoegt. Na de direct mail campagne kun je eenvoudig nagaan hoe vaak de codes gescand zijn.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com