8 oktober 2024

Distripost Public voor boodschappen van algemeen nut

Wil je in België boodschappen van algemeen nut laten bedelen of verspreiden? Dat kan door gebruik te maken van Distripost Public. Distripost Public is onderdeel van Bpost. Hiermee kun je ook nieuwsbrieven en verkiezingsfolders verspreiden. Ook post van politieke partijen en overheidsinstanties kan gebruikmaken van Distripost Public. Ons platform voor verspreiding en direct mail biedt de mogelijkheid om zodoende alle brievenbussen in België te bereiken, óók de brievenbussen met de melding: geen reclame. We zijn een professionele partner van Distripost Public en maken verspreiden of bedelen in België zo makkelijk mogelijk voor je.

Een boodschap van algemeen nut is een niet-commercieel bericht, dat nuttige informatie bevat voor alle burgers. Logisch, dat deze berichten daadwerkelijk iedereen moeten bereiken, ook de mensen met een antireclamesticker. Distripost Public heeft een dekkingsgraad van 100% van het Belgische grondgebied. Daarmee weet je zeker dat je iedere brievenbus bereikt.

Geografische selectie van wijkniveau tot nationaal
Natuurlijk kun je ervoor kiezen om jouw boodschap van algemeen nut overal te laten bezorgen. Dat kan interessant zijn bij landelijke verkiezingen waarbij iedere inwoner kennis moet kunnen nemen van de kieslijsten en de verkiezingsboodschappen van politieke partijen. Natuurlijk is ook een geografische selectie mogelijk, zelfs tot op wijkniveau. Dat is een interessante optie in aanloop naar bijvoorbeeld lokale en provinciale verkiezingen. Speelt er iets op gemeente- of op wijkniveau, dan kunnen lokale overheden via Distripost Public iedere inwoner hierover informeren. Aantrekkelijk aan deze manier van bedeling is dat deze precies stopt op de geografische grens van een postcode, gemeente of deelgemeente. Zo bereik je dus uitsluitend die inwoners die belang hebben bij jouw boodschap van algemeen nut.

Commercieel
Is jouw mailing niet informatief maar commercieel? Dan kunnen we je uiteraard ook helpen met Distripost Connect, de dienstverlening voor commerciële huis-aan-huismailingen. Het voordeel van Distripost Public en Distripost Connect is dat jouw drukwerk samen met de reguliere post van Bpost op de deurmat valt. Je hebt dus maximale attentiewaarde.

Bestel direct jouw huis-aan-huisverspreiding met Distripost.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com