24 september 2024

Nieuw: reserveer nu ook je bedeling met ‘Bpost informatief’

Ons platform voor verspreiding en direct mail biedt sinds kort ook de mogelijkheid van Bpost informatief aan. Ideaal voor politieke partijen en overheden, die informatie willen verspreiden van algemeen belang. Met deze vorm van bedeling valt je brievenbuspost in iedere brievenbus. Dus óók in brievenbussen met een antireclamesticker.

Informatieve direct mail van algemeen belang is voor iedere inwoner van België belangrijk. Om die reden mag die post ook daadwerkelijk op elk adres bezorgd worden. Het spreekt voor zich dat informatieve berichten van overheden en politieke partijen het karakter: informatief en algemeen belang hebben. Met de komende lokale en provinciale verkiezingen voor de deur is verspreiding van post op deze manier een interessante mogelijkheid. Via ons platform kun je deze manier van verspreiden eenvoudig regelen.

Alle adressen
Met Bpost Informatief verspreid je op alle adressen, die je binnen een bepaalde regio wilt bereiken. Ideaal is dat de verspreiding, ofwel bedeling, daadwerkelijk op de geografische grens van een postcode, gemeente of deelgemeente stopt. Zo bereik je precies alleen die mensen die belang hebben bij jouw boodschap.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com