2 september 2024

Bezoek de ‘Week van de Grafimedia’

De eerste ‘Week van de Grafimedia’ vindt plaats van 30 september tot en met 5 oktober 2024. Al meer dan veertig bedrijven doen mee! Zij openen deze week de deuren om bezoekers een kijkje in de keuken te gunnen.

Het doel van deze speciale week is Nederlanders bewust(er) maken van het mooie grafimediavak en mogelijkheid van een carrière in de uitdagende grafimedia branche. Grafimedia producten zijn altijd en overal om ons heen. Het is zo gewoon dat het eigenlijk niemand meer opvalt. Maar hoe worden grafische uitingen gemaakt? En door wie? Dat is bij veel mensen niet bekend. Om die reden zijn alle grafimedia bedrijven in Nederland opgeroepen in deze week de deuren te openen en bezoekers rond te leiden in hun bedrijf. Weten welk bedrijf in jouw buurt meedoet? Kijk dan op www.indruk.nu.

Handen ineen
Met het platform Indruk.nu slaan A&O Fonds Grafimediabranche, KVGO, GOC, FNV Media & Cultuur, CNV Vakmensen en De Unie de handen ineen. Samen maken zij zich hard voor een gezonde en toekomstbestendige grafimedia branche, waarbij de nadruk op imago en personeelswerving ligt. De ‘Week van de Grafimedia’ is één van de activiteiten die hierbij wordt ingezet.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com