2 augustus 2024

Begin tweede helft 2024 goed: ken je doelgroep!

Je herkent het vast: de zomervakantie zit erop, tijd om plannen te maken voor de tweede helft van het jaar. Recent onderzoek heeft aangetoond dat folders en reclame nog steeds hoog scoren wat betreft waardering en resultaat. Alle reden dus om dat medium mee te nemen in je marketingplannen.  Daarbij is het goed om te weten wie je doelgroep is. Wij helpen je daarbij, gratis!

 

Gericht je folders, flyers en direct mail verspreiden is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Dat is effectief, rendabel én duurzaam. Je voorkomt daarmee dat je tijd, papier en energie verspilt door reclamemateriaal te verspreiden onder mensen die naar verwachting toch geen interesse zullen hebben in jouw product of dienst.

Gericht verspreiden
Op ons platform maken we het verspreiden van folders, flyers en direct mail makkelijk, of beter: extra makkelijk! Zo bieden we je een praktisch doelgroep filter aan, waarmee je eenvoudig de juiste doelgroep kunt bereiken. Je kunt de postcodes die je wilt bereiken bijvoorbeeld heel makkelijk en snel op een kaart intekenen.  Weet je niet goed hoe je doelgroep eruit ziet? Dan kun je een gratis doelgroepverkenning laten maken. Je ziet dan precies welke Whize segmenten het meest voorkomen in jouw klantenbestand. Daarna kun je zelf een direct mail samenstellen en gericht de doelgroep bereiken die goed past bij jouw bedrijf.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com