14 oktober 2024

Adverteer in De Haagse Tijden

De Haags Tijden is een gratis krant voor inwoners van Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Midden-Delfland, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en Wassenaar. De krant heeft een oplage van tenminste 65.000 exemplaren. Met een advertentie in De Haagse Tijden bereik je deze inwoners tot in hun brievenbus. Via ons platform is zo’n advertentie ook nog eens heel eenvoudig geregeld.

Adverteren in een gratis weekbladen zoals De Haagse Tijden is aantrekkelijk voor ondernemers. Het bereik is groot en de advertentie is betaalbaar. Ideaal dus als je met je advertentie reclame wilt maken, een evenement in Den Haag en omstreken wilt aankondigen of een aanbieding of actie onder de aandacht wil brengen. Ook vacatures in de regio Den Haag scoren goed in de gratis krant! Doordat mensen de krant nauwgezet lezen, heeft je advertentie een grote attentiewaarde. Dit leidt ertoe dat veel mensen in actie komen na het lezen van jouw advertentie.

Twee wekelijks verschijnen
In de advertentiemodule op onze website hebben wij alle relevante informatie over De Haagse Tijden verzameld. Zo wordt de krant verspreid via 360 afhaalpunten in de even weken op dinsdag en woensdag. Ook zijn er lezers met een vast abonnement. Zij ontvangen de krant thuis in de brievenbus. Ook lees je in de advertentiemodule alles over de formaten en de prijzen voor de verschillende advertentiemogelijkheden. Wil je adverteren in De Haagse Tijden, eenmalig of periodiek? Dat regel je eenvoudig en snel in onze advertentiemodule.

Huis-aan-huisverspreiding bestellen Direct Mail bestellen
Naar overzicht

Over de auteur

Verspreiden.com


De redactie van Verspreiden.com brengt je op de hoogte van het laatste nieuws in Nederland en België over huis-aan-huisverspreiding, direct-mail en drukwerk.
Meer over Verspreiden.com